Invitatii Nunta

Afiseaza: 1-48 din 447 produse

 Filtre
Invitatiile de nunta personalizate sunt o modalitate unica si eleganta de a anunta familia si prietenii despre marele eveniment din viata ta. Indiferent daca preferi un stil traditional sau unul modern, noi iti oferim o gama variata de modele, de la cele clasice la cele mai moderne, care se potrivesc perfect cu tema si stilul nuntii tale.

Colectia bogata de invitatii de nunta este completata de invitatii de botez, plicuri pentru bani, meniuri pentru nunta, precum si de marturii de nunta atat cartonate cat si adezive astfel incat serviciile MPrint sa fie complete pentru evenimentul tau.

Invitatii nunta - modele unice si ieftine disponibile online! Daca esti in cautarea invitatiilor perfecte pentru nunta ta, noi avem solutia ideala. Oferta noastra de invitatii nunta include modele unice, personalizabile si accesibile ca pret.

Indiferent daca alegi un design minimalist sau unul elaborat, fie ca preferi culori clasice sau culori mai indraznete, noi avem opțiunea perfecta pentru tine. De asemenea, iti oferim posibilitatea de a personaliza invitatia cu pozele tale sau cu mesaje speciale, astfel incat sa fie unica si sa reflecte evenimentul tau special.

Preturile invitatiilor de nunta incep de la sub 1 leu ceea ce inseamna ca vei putea economisi bani fara a face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea. Acestea sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa reziste in timp si sa fie o amintire durabila pentru tot restul vietii tale.

In plus, iti oferim posibilitatea de a achizitiona si invitatii de botez din acelasi loc, astfel incat sa poti economisi timp si bani. Modelele noastre de invitatii de nunta si botez sunt personalizabile, astfel incat sa se potriveasca cu tema si stilul evenimentelor tale.

Cum puteti comanda invitatiile de nunta 2023?

Procesul de plasare al unei comenzi este extrem de simplu si poate fi explicat in cativa pasi simpli:
1. Intra pe modelul de invitatie dorit si verifica in primul rand modele de font pentru textul pe care il vei alege pe invitatii
2. Introdu textul invitatiilor direct in site.
3. Alege culoarea textului pe care il vom printa pe invitatie
4. Seteaza fontul dorit. Fontul reprezinta felul in care este scris textul pe invitatie.
5. Selecteaza daca doresti asamblarea invitatiilor sau nu. Invitatiile asamblate vin gata pentru a fi oferite participantilor, cele neasamblate este posibil sa trebuiasca sa le indoi, legi sau lipesti tu.
6. Scrie cantitatea dorita si adauga produsele in cos.
7. Finalizeaza comanda adaugand adresa de livrare si GATA.


Cum alegi invitatia perfecta pentru textul pe care ti-l doresti?

Imediat cum ai finalizat textul invitatiei iti poti face o idee clara despre acesta. Inainte de a plasa comanda este bine sa verificati pozele pentru a va putea face o idee despre cum va arata textul pe invitatie. Trebuie sa aveti grija la modelele de invitatii care au decupaje. Este clar ca in acele decupaje pot intra doar initialele sau numele mirilor iar acest lucru trebuie luat in considerare la scrierea textului.

Cateva sugestii utile pentru alegerea unui design perfect pentru texul ales de tine ar fi:
- Daca este un text tip “poezie” invitatia potrivita va fi una in format portret, fara decupaje interioare.
- Daca este un text foarte lung, cu foarte multe informatii, ar fi bine sa alegi o invitatie mai mare astfel incat sa nu trebuiasca sa micsoram textul prea mult.
- Iar ultima si poate cea mai importanta, invitatia nu poate sa arate ca in poza de prezentare decat daca textul are acelasi format si lungime.


Dupa ce ti-ai ales invitatia de nunta sau botez poti verifica si:
Plicuri si meniuri pentru nunta
Marturii nunta si botez
Etichete pentru sticle de vin
Sigilii din ceara naturala

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

0754249442 contact@m-print.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!