icon Calendarul cu idei - Mai 2021

Calendarul cu idei - Mai 2021
Nu trebuie sa existe o zi speciala sau o sarbatoare pentru a face cadouri. Noua, tuturor, ne plac cadourile. Ba chiar, daca stau sa ma gandesc, cele spontane, venite din suflet si fara obligatii sunt cele pe care le apreciem cel mai tare. O floare (fie ea si buruiana) rupta si oferita cadou persoanei dragi poate valora mai mult decat toate bijuteriile din lume. De ce? Pentru ca e un gest spontan. E un lucru la care nu se asteapta.

Calendarul cu idei pe care-l puteti vedea mai sus e o un instrument foarte fain cu care poti scapa de o groaza de batai de cap. Noi il folosim in marketing, ne ajuta in gestionarea postarilor pe social media in functie de evenimentele lunii si ne tine focusati pe ele. Pe tine probabil nu te ajuta din punctul asta de vedere insa te ajuta altfel. Gasesti adunate la un loc toate evenimentele importante din aceasta luna si te poti ghida dupa ele pentru a face niste cadouri tematice extraordinare.

Dar acum gata cu vorbaria, hai sa discutam putin despre evenimentele din luna Mai si cu ce sugestii de cadouri venim noi pentru ele:

Pastele Ortodox - 2 Mai

Pentru cei mai multi dintre noi Pastele inseamna speranta si liniste sufleteasca. La fel ca si anul trecut, probabil va fi putin diferit de ce stiam pana acum si Pastele din 2021. Fie ca sarbatoresti doar in familie sau impreuna cu prietenii apropiati iesi din sfera monotoniei si ofera-le un cadou. Poti alege un cadou de Paste potrivit cu pasiunile lor sau poti alege un cadou personalizat pentru cele mai dragi persoane din familia ta.
Ziua internationala a pompierilor – 4 Mai

Un moment excelent pentru cadourile cu aceasta tematica mai ales daca ele se suprapun cu ziua de nastere a pompierului din viata ta. Pompierii sunt salvatori de vieti si fiecare persoana care face parte din aceasta breasla merita cel putin o apreciere din partea noastra. Asa ca profita de aceasta zi dedicata lor È™i ofera-le un cadou in semn de recunostinta
Ziua tatalui – 10 Mai

Iti vine sa crezi ca inca aceasta zi nu este cunoscuta de foarte multi barbati, sau mai bine spus tati? Fa tu primul pas in acest sens si aminteste-I de ea tatalui tau. Spune-I un “La multi ani” iar daca vrei sa-ti arati recunostinta poti chiar sa alegi un cadou personalizat pe care sa i-l oferi.

 
Ziua internationala a familiei – 15 Mai

De aceasta zi speciala iti poti scoate familia in oras, puteti merge la o plimbare impreuna sau chiar viziona un film care sa va aduca cat mai aproape. Daca esti o persoana care tine foarte mult la familia ei si vrea sa ofere si un cadou, seturile de tricouri pentru familie ar fi recomandarea noastra. Un prilej excelent de a iesi la o sedinta foto in natura sau, daca perioada nu permite, chiar si in casa.
Constantin si Elena – 21 Mai

Sfintii Constantin si Elena este o sarbatoare religioasa din calendarul Ortodox care ii evoca pe Imparatul Constantin cel Mare si pe mama sa Elena, doi dintre cei mai iubiti sfinti de catre romani. Conform news.ro, peste 1.75 milioane dintre romani isi serbeaza in aceasta zi onomastica. Dintre acestia aproximativ 1.1 milioane sunt barbati.
Fiind vorba de o zi onomastica poti sa-ti dai frau liber imaginatiei alegand acele cadouri care le aduc primavara in suflet sarbatoritilor.
Alte evenimente din luna Mai:

1 Mai – Ziua muncii
3 Mai – Ziua mondiala a libertatii presei
6 Mai – Ziua bauturilor
8 Mai – Ziua mondiala a Crucii Rosii
9 Mai – Ziua Europei
18 Mai – Ziua internationala a Muzeelor
19 Mai – Ziua expunerii la razele soarelui
22 Mai – Ziua cumpararii instrumentelor muzicale
24 Mai – Ziua prosopului
28 Mai – Ziua Hamburgerului
31 Mai – Ziua internationala fara tutun

 

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

0754249442 contact@m-print.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!