Calendarul cu Evenimente - Iunie 2021

Calendarul cu Evenimente - Iunie 2021
Dupa cum bine stiti deja, realizam acest calendar pentu a va ajuta cu idei de cadouri in functie de evenimentele lunii respective. Pentru ca o mare parte din clientii nostri inainte de a comanda ne dau mesaje si ne intreaba ce ar putea sa faca cadou pentru x persoana sau y eveniment, ne-am gandit ca v-ar fi de ajutor un calendar cu toate evenimentele importante din luna, de unde sa va inspirati in alegerea cadourilor. Chiar daca este vorba de o zi de nastere, o zi aniversara sau pur si simplu o vizita la niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult, poti alege un cadou care nu e doar util ci si spune o poveste facandu-l mult mai greu de uitat sau ignorat.

Calendarul lunii Iunie incepe intotdeauna frumos. Incepe cu o zi speciala, asteptata de noi toti, dar mai ales de cei mici.

1 Iunie - Ziua copilului

Luna Iunie este o luna mirifica. Nu doar pentru ca incepem sa retraim sentimentul ca "vine vara" cu tot cu canicula si ploile ei dar si pentru ca este luna in care, mai mult ca oricand, revenim la originile noastre. Incercam sa ne retraim copilaria si sa ne bucuram de lucrurile marunte cum o faceam odinioara. Daca avem copii in familie, acum e momentul sa le acordam toata atentia noastra. Sa ne jucam cu ei, sa iesim la plimbare, sa facem activitati impreuna si chiar sa le cumparam cadouri.
Ca tot veni vorba de cadouri, mai jos regasiti o intrega lista de cadouri pentru copii de 1 Iunie.
Trecem mai departe si observam ca pe data de 4 Iunie este Ziua mondiala a imbratisarii pisicii. Daca ai in familie iubitori de pisici iar aceasta zi se suprapune cu ziua lor de nastere sau un alt eveniment important, mai jos regasesti cateva recomandari de produse care cu siguranta le-ar ramane in suflet. Joaca-te cu imaginatia si fa-le un cadou inedit. Fie ca vorbim de stickerele pentru perete sau pentru intrerupatoare, fie ca vorbim de stickerele pentru masina, de tricouri, sau perne, tu stii ce sa alegi. Tu ii cunosti cel mai bine.
O alta zi pe care noi o consideram foarte importanta este pe data de 8 Iunie - Ziua celor mai buni prieteni (Best Friends Day).  Avem o categorie intreaga de tricouri pentru acest eveniment si nu numai. Mai jos regasesti recomandarile noastre:
27 Iunie - Ziua internationala a pescarului. Poate nu toti pescarii din familia ta stiu de existenta acestei sarbatori insa toti si-ar dori s-o serbeze cat mai des, nu doar in data de 27 Iunie. Pentru ei avem si o categorie de produse special creata. 
 
Trecem mai departe si ajungem la data de 29 Iunie - Ziua aparatelor foto. Stau acum si ma gandesc, as putea enumera cel putin 7 persoane, prieteni de-ai mei, impatimiti ai fotografiei si aparatelor foto carora le-as putea face cadou un tricou sau o cana personalizata cu aceasta tema.
 
Alte evenimente ale lunii Iunie care merita mentionate:

3 Iunie - Ziua gogosilor
5 Iunie - Ziua mondiala a mediului
7 Iunie - Ziua inghetatei de ciocolata
9 Iunie - Ziua lui Donald
12 Iunie - Ziua trandafirului rosu
14 Iunie - Ziua mondiala a donatorului de sange
15 Iunie - Ziua mondiala a vantului
18 Iunie - Ziua mondiala a picnicului
21 Iunie - Ziua Selfie
23 Iunie - Ziua Roz
24 Iunie - Ziua internationala a iei
26 Iunie - Ziua tricolorului
30 Iunie - Ziua social media

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

0754249442 contact@m-print.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!