IN PERIOADA 25.09 - 29.09 ECHIPA NOASTRA ESTE IN CONCEDIU DE ODIHNA. TOATE COMENZILE DIN ACEASTA SAPTAMANA VOR FI PRELUATE LUNI, 2 OCTOMBRIE. VA MULTUMIM!

Calendarul cu evenimente al lunii Februarie 2021

Calendarul cu evenimente al lunii Februarie 2021
Povestea lunii februarie

Când luna ianuarie încheie pregătirea pe îndelete a unui an întreg (pe care il vrem foarte prosper, în ciuda situației actuale), iarna se așterne groasă, albă și pufoasă. 
O dată cu acest minunat eveniment începe goana după lopeți de zapadă, și dacă nu ar veni, iarna tot ne-ar lua pe nepregătite. Fiecare curte, fiecare magazin trebuie să fie dotat în așa fel încât să nu înceapă luna iubirii cu drumuri la caserii pentru a plăti amenzi.
Zăpada e pură și lucește în lumina zile, iar noaptea capătă un mister aparte. E minunat să stai, învelit în pătură, sorbind ceaiul fierbinte din cana pe care ai primit-o cadou de Crăciun, cu gândul la o porție de clătite unse din belșug cu ciocolată...
Și asta iți propui să faci! (în  02 februarie cand este Ziua clătitelor).
Ce ar zice poștașul dacă ar trebui să îți aducă borcanul cu Nutella chiar de Ziua Internațională a Nuttelei (3 februarie) sau chiar de ziua lui și să il și servim călduros cu o porție de clătite în semn de mulțumire pentru munca lui. (Ziua mulțumirii poștașului este în data de 04 februarie - nici asta nu știați?) Nu știu dacă va trece atunci pe la noi, dar cu siguranță îi voi trimite un mesaj.

Intr-un cadru de vis, cu ciocolata, clatite, ceai fierbinte sau vin fiert, inconjurat de peisaje pe care le vezi foarte rar, un lucru nu iși găsește rostul și strică liniștea și armonia: telefonul mobil.
Așa că, savanți pricepuți, au luat decizia ca în data de 06 februarie, când e zăpada mai mare și peisajul mai frumos, să inveteze Ziua mondială fără mobil. Ne va simți oare lipsa cineva? Va veni, oare, cineva să ne caute dacă nu răspundem o zi întreagă la telefon? Vom afla în curând.
Dacă nu putem folosi telefonul ca mijloc de comunicare, putem trișa puțin pentru a căuta cadoul perfect pentru cea mai dragă persoană din viața noastră (Valentine’s Day bate la ușă!).
Și ca să fie toate așa cum trebuie, în data de 08 februarie este Ziua râsului. În această zi minunată vom râde toți că nimeni nu și-a făcut griji pentru noi în data de 6, deși suntem convinși că nu știau toți de ziua mondială fără mobil. Așadar singurii care ne-am tot agitat și nu ne-am găsit locul am fost noi, ceilalți chiar nu voiau să ne contacteze.
În 9 februarie după ce vom râde bine și ne vom delecta cu povești din ziua fără mobil, aruncăm o privire la calendarul nostru minunat și vedem că e o zi importată și importantă: Ziua internațională a pizzei. Așa că, fără alt program prestabilit în ziua de 9 februarie toată lumea mănâncă pizza! 
Și uite că putem să sărbătorim această minunată zi, aducându-i aminte, foarte subtil, persoanei iubite că se apropie Ziua Îndrăgostiților.
Trecând pe lângă ușa deschisă a unui magazin, auzim o veche melodie dedicată dragostei, intitulată sugestiv “Noi doi și o umbrelă” în timp ce un crainic anunță că umbrela este foarte utilă atât vara, când ne ferește, după caz, de razele soarelui sau de ploaie, cât și iarna, când ne ferește de fulgii prea umezi sau de ploaie. Așadar în data de 10 februarie este Ziua umbrelei. Haideți să facem această zi colorată și unică și să scoatem umbrelele la zăpadă (sau la ploaie?).
 
Urmează, de acum perioada care, deși afară e ger, încălzește inimi, întemeiază cămine fericite, împacă suflete și împletește povești de dragoste. 
La radio (Ziua radioului este în 13 februarie) se aud deja melodii care iți trezesc amintiri, care iți creează acea stare de melancolie specifică acestei perioade. Dacă sunteți clienții magazinului nostru de produse personalizate ;) lăsați grija cadoului în seama noastră. Nu se poate ca în diversitatea de produse de care dispunem să nu găsim ceva care să fie exact așa cum vă doriți: unic și memorabil.
Ziua de 14 februarie este ziua în care îndrăgostiți își fac promisiuni, își fac surprize, cine romantice, cadouri inedite și, mai mult decât oricând, petrec timpul împreună. Indiferent de vârstă, fiecare dintre noi avem un suflet drag, o inimă alături de care inima noastră bate și fiecare ne dorim ca jumătatea inimii noastre să știe acest lucru măcar acum, când Love is in the air!
Această lună, deși cea mai scurtă din an, este luna cu cele mai multe evenimente calde, evenimente care aduc omul lânga om. Ziua actelor de bunătate (17 februarie) este încă o zi în care ne putem arăta atașamentul și dedicarea, de data aceasta față de persoane care nu ne sunt neapărat rude sau prieteni, față de persoane care nu mai au altă bucurie decât bunătatea celor din jurul lor. 
Plini de entuziasam mergem mai departe și ne îndreptăm spre Ziua Brâncuși, trecând prin Ziua bateriei (18 februarie) de unde ne luăm și energia necesară de a merge mai departe.
În același ritm alert al inimii pe care sentimentul dragostei ni-l dă, în 19 februarie ne aducem aminte de sculpturile lui Brâncuși care reproduc iubirea si împletirea destinelor (Coloana infinitului, Masa tăcerii, etc.)
Privind Coloana infinitului, ne aducem aminte ca luna aceasta vom mai celebra o dată ziua dragostei, așa că ne gândim din nou la cadouri și surprize.
Dar ce mai iubește omul în afara semenilor săi? Toți avem acasă sau pe lângă casă un cațel, o pisică, un animal pe care il iubim și pentru care ne facem griji atunci când îl strigăm și nu răspunde. Pentru că și acest sentiment trebuie onorat, tot în luna iubirii, în 20 februarie vă puteți arăta atașamentul față de animăluțe în cel mai frumos mod cu putință; atunci e Ziua animalului de companie. Nimic nu e mai frumos decât să te întorci acasă și să fii întâmpinat de un animal jucăuș care își arată necondiționat dragostea.
Dragobetele, 24 februarie, împletește toate visele frumoase desenate pe albul zăpezii și lăsate să zboare spre împlinire cu roșul aprins al iubirii, pentru a încheia această lună minunată și a lăsa loc primăverii, care începe prinsă cu un șnur de mărțisor.
În ziua de 26 februarie este Ziua spunerii basmelor așa că, vă rog, să vă aduceți aminte de Fram, ursul polar și poate spuneți acest minunat basm cuiva, în liniștea unei seri de sfârșit de februarie. 
De ce vă spun de Fram? Vă spun pentru că încheiem luna cu Ziua ursului polar (27 februarie), atât de greu încercat de schimbări climatice și de poluare și vă mai spun pentru că a fost unul din basmele copilăriei mele, unul din basmele care m-a învățat să visez.
La mulți ani, Fram!

 

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

0754249442 contact@m-print.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!